WIJ zijn professionals in web ontwerpen

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.

  • WEBSHOP
  • EEN MISSIE
  • EEN VISIE

Bent u opzoek naar een webshop waar u uw producten op kan displayen? Wij helpen u graag met uw onderneming te voorzien van een mobiel vriendelijke webshop die ook nog eens jaren up-to date blijft. Met updates die automatisch worden uitgevoerd, zit u niet vast aan maandelijkse kosten.

Een webshop met een hoge score rating in Google. Natuurlijk is dit lastig te behalen, maar qua SEO en de indeling van de webshop ben je wel een stapje voor op uw concurrent. Wij zorgen ervoor dat de zoekmachines uw website snel opmerkt en een plekje geeft in Google.

Onze visie voor een webshop met succesvolle resultaten, is dat uw website hoog wordt gerankt in de zoekresultaten op keywords die voor u van toepassing zijn. Ook met behulp van Google ads kunt u uw bedrijf laten groeien en bloeien.

OVERTUIGEND WEBDESIGN VOOR IEDER BEDRIJF

Persoonlijke Service

Persoonlijke service staat bij Webbouwerz hoog in het Vaandel, u kunt Webbouwerz 7 dagen p/w telefonisch en per e-mail bereiken.

Scherpe Tarieven

Webbouwerz biedt websites en webshops tegen scherpe tarieven, zo heeft u al een website v.a €749,- of een webshop v.a. €1299,-

responsive
Website in uw huisstijl

Uw website moet uiteraard voldoen aan uw eigen huisstijl. In overleg met u zal Webbouwerz deze in uw website verwerken.

Zelf uw website beheren

Uw website kunt u 24 uur per dag zelf onderhouden middels het CMS systeem op basis van WordPress, Prestashop of QuickBrowse.

Altijd een juiste weergave van uw website op Desktop, Tablet en Mobiel

Kies uit diverse lay-outs. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
informatie aanvragen