WIJ zijn professionals in web ontwerpen

Webbouwerz is uw creatieve partner voor websites en webshops die voldoen aan alle eisen van deze tijd.

  • WIE ZIJN WIJ
  • EEN MISSIE
  • EEN VISIE

Aangezien wij zelf ook een onderneming zijn gestart en weten hoe moeilijk het is goed van start te gaan hebben wij hier veel kennis van. Ons aanbod is bedoeld voor de bedrijven die in het zelfde kluitje zitten als dat wij zaten die snel en veilig online gevonden willen worden. Wij ontwikkelen website volledig in de huisstijl van jouw bedrijft en zorgen ervoor dat jouw website online werkt. Denk hierbij aan meer online aanvragen, meer online verkoop en afspraken binnenhalen.

Je hebt snel een website nodig maar je wilt hiervoor niet te veel betalen? Dit snappen wij volledig. Daarom hebben wij voor jou alles-in-één pakketten samengesteld. Je hebt dan al een website vanaf €475,- die binnen een week online staat. En voor slechts €24,95 per maand is jouw website altijd volledig up to date en beveiligd tegen inbrekers en rare binnenkomende verbindingen. Zo nemen wij al het werk uit jouw handen en ben je binnen een week al online. Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan en kom te weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

Een verouderde website of een bedrijf zonder website? Dat kan volgens Webbouwerz niet meer. In een wereld waar vele mensen, om diverse redenen, dagelijks gebruik maken van het internet, is het hebben een representatieve website geen keuze, maar een must. Bedrijven kunnen zowel aan hun klanten als aan zakelijke partners laten zien waar hun bedrijf voor staat. Ondernemers die hun doelgroep kennen, hebben met een uitgekiende website onbeperkte mogelijkheden om hun doelgroep te bereiken. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw potentiële klanten u kunnen vinden!

Wij zijn de Webbouwerz

We proberen je de beste ervaring te geven die je ooit hebt gehad.

OVERTUIGEND WEBDESIGN VOOR IEDER BEDRIJF

Persoonlijke Service

Persoonlijke service staat bij Webbouwerz hoog in het Vaandel, u kunt Webbouwerz 7 dagen p/w telefonisch en per e-mail bereiken.

Scherpe Tarieven

Webbouwerz biedt websites en webshops tegen scherpe tarieven, zo heeft u al een website v.a €749,- of een webshop v.a. €1299,-

responsive
Website in uw huisstijl

Uw website moet uiteraard voldoen aan uw eigen huisstijl. In overleg met u zal Webbouwerz deze in uw website verwerken.

Zelf uw website beheren

Uw website kunt u 24 uur per dag zelf onderhouden middels het CMS systeem op basis van WordPress, Prestashop of QuickBrowse.

WILT U OOK EEN RESPONSIVE WEBSITE VOOR UW ONDERNEMING?

Maak een keuze uit diverse lay-outs en uw website staat binnen 2 weken online
Contact opnemen