Diego Ronca

Webbouwer & Dakdekker

Meer dan 10 jaar ben ik bezig met het ontwikkelen van websites, webshops, etc. Als eerste is het begonnen als hobbie en heb ik voor vrienden en kenissen websites gebouwd. Vervolgens ben ik mezelf beter gaan verdiepen in de programmeertalen PHP en Javascript. In samenwerking met DoOnline hebben we QuickBrowse ontwikkeld, waar AutotheorieXL & FacturenDirect op draaien. Een ontzettend snelle CMS waarin ieder html template kan worden omgezet naar QuickBrowse met een hogere kans voor een betere positie in Google met mogelijke uitbreiding voor een Admin paneel.

Bekijk resultaten van mijn gerealiseerde websites op de pagina: portfolio. heeft u vragen of wilt u ook graag een goedwerkende website? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Ik help u graag.


Webbouwerz

Ik zorg voor
het complete plaatje

UW WEBSITE NAAR EEN NIEUW LEVEL

Webbouwerz is goede optie voor het ontwerpen van uw nieuwe website. De sjabloon die worden gebruikt zijn geschikt voor mobiel, tablet en desktop. Ook werk ik samen met DoOnline voortdurend aan het verbeteren van het syteen QuickBrowse, zo wordt ervoor gezorgd dat uw website altijd live is, en bereikbaar is voor de klant. Uw zoektocht naar de beste oplossing is voorbij.

Ik werk alleen samen met de beste partners.


Marketing- & Optimalisatie : Webinovatie
Fotografie: A Lifetime of Creations
Online applicaties & Server installaties : DoOnline